Ζοάο Πέδρο: O κίνδυνος τιμωρίας και τα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Στον Αθλητικό Δικαστή έχει παραπεμφθεί ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα για όσα του καταλογίστηκαν από Μέσο Ενημέρωσης της Πορτογαλίας ότι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε.
 
Ο Πορτογάλος μπακ των «γαλάζιων» ανέφερε ότι ουδέποτε είπε πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει μικρές ομάδες στην Κύπρο και ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενα του, εντούτοις ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε τον ποδοσφαιριστή και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας.
 
Το όλο θέμα θα εξεταστεί από τον Αθλητικό Δικαστή την Τετάρτη (17/1) και η απόφαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στον Απόλλωνα δήλωσαν τη δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη της υπόθεσης και περιμένουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.
 
Ο Ζοάο Πέδρο κινδυνεύει από πρόστιμο μέχρι ποινή αποκλεισμού. Θυμίζουμε ότι οι επόμενοι αγώνες του Απόλλωνα είναι για την 22η αγωνιστική με τον Άρη και ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Στις 24 Ιανουαρίου το αναβληθέν παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στο οποίο ακόμα και σε περίπτωση τιμωρίας ο Πορτογάλος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στις 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ξανά με τους «γαλαζοκίτρινους» στο Τσίρειο.