«Αν το σκέφτομαι πάρα πολύ, θα επηρεάσει τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο»

Ο Τόμι Όαρ το τελευταίο διάστημα άρχισε δειλά-δειλά να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στον ΑΠΟΕΛ. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα ήταν στο αρχικό σχήμα (έγινε αλλαγή στο 60’).
 
Ο Αυστραλός βλέπει τις εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ ως ένα «εισιτήριο» για το Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού στην Ρωσία.
 
«Θα ήταν φανταστικό να πάμε, θα ήταν απίστευτο» δήλωσε στο FourFourTwo και συμπλήρωσε: «Θα είναι εφικτό για μένα μόνο αν τελειώσω με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά στην Κύπρο».
 
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συνεπώς, η συγκέντρωσή μου είναι εδώ και ελπίζω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».
 
«Αν το σκέφτομαι πάρα πολύ επηρεάζει τις εμφανίσεις μου εδώ στην Κύπρο και θα μπορούσε να καταστρέψει τις πιθανότητές μου» απάντησε σχετικά με το αν το σκέφτεται την κλήση στην Εθνική.
 
Ο Όαρ δήλωσε, επίσης, απογοητευμένος από την απόφαση του Άγγελου Ποστέκογλου να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. «Ήμουν απογοητευμένος, καθώς ξέρω ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής. Θα έκανε μεγάλη δουλειά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε, επίσης, πολλά για εμένα προσωπικά καθώς με βοήθησε στο Μρίσμπεϊν».
 
Πάντως, τόνισε την βεβαιότητα ότι όποιος επιλεχθεί να είναι ο αντικαταστάτης του θα έχει την πλήρη υποστήριξη όλων στην ομάδα και την χώρα.