«Από την οικογένεια του Κ. Φιλίππου απείλησαν πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Σαλαμίνας»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Μεταξύ άλλων σχολίασε και την ανακοίνωση του Εθνικού Άχνας που ανάμεσα σε άλλα σχολίαζε και πανό των οπαδών της Νέας Σαλαμίνας που έγραφε: «Που τζιαμέ τζαι τζει».

«Ο Εθνικός θεώρησε σκόπιμο να βγάλει μία ανακοίνωση στην οποία να τοποθετείται για τα υβριστικά συνθήματα που έλεγε ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Όντως ο κόσμος έβρισε αλλά έγιναν και κάποιες τοποθετήσεις από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα, πράγμα το οποίο καταφέραμε» ανάφερε αρχικά.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν έτυχαν καλής φιλοξενίας στο Δασάκι. «Δεν είχαμε καλή φιλοξενία στο Δασάκι και οφείλουμε να το πούμε αυτό. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος μας απειλήθηκαν στην κεντρική κερκίδα» ανάφερε και ερωτούμενος από τους παρουσιαστές αν ήταν από οπαδούς ή επίσημα πρόσωπα απάντησε:

«Και από την οικογένεια του προέδρου του Εθνικού, Κίκη Φιλίππου. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλαμε να τοποθετηθούμε αλλά δυστυχώς θεωρούμε ότι εκτός του ότι ήταν χαμηλού επιπέδου η ανακοίνωση, ήταν προσβλητική προς την ιστορία του σωματείου μας».