H συνάντηση Ροναλντίνιο με την Πάφο και τι ειπώθηκε

Η είδηση της άρνησης του Ροναλντίνιο να παίξει μπάλα σε φιλικό παιχνίδι στα κατεχόμενα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είπε όχι στο μισό εκατομμύριο, τονίζοντας πως έχει φίλους Ελληνοκύπριους που έχασαν τα σπίτια τους κατά την εισβολή του 1974. (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)
 
Το γεγονός επιβεβαίωσε στο ραδιόφωνο του ACTIVE 107.4 και την εκπομπή "Βάλε ένα Γκολ" ο εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο στην Ευρώπη και πολύ καλός του φίλος, Αντρέας Δημήτριου.
 
Ο Κύπριος ατζέντης αναφέρθηκε και στις φήμες του καλοκαιριού που ήθελαν την Πάφο να προσεγγίζει τον Ροναλντίνιο και ανέφερε πως έγινε μια συνάντηση για εμπορική συμφωνία και όχι για να παίξει ποδόσφαιρο στην Παφιακή ομάδα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ένας κάποιος κύριος από την Πάφος FC έστειλε μήνυμα στον αδερφό του Ροναλντίνιο για να βρεθούμε. Εκείνη τη μέρα γυρνάγαμε από τη Μύκονο που πήγαμε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Βρεθήκαμε με τρεις κυρίους, τον πρόεδρο της Πάφος, Χρίστο Γλυκή, έναν Γάλλο (Λοράν Ντεσό ο τεχνικός διευθυντής) και ένας Ρώσος ιδιοκτήτης (Σεργκέι Λομάκι).
 
Συζητήσαμε για μία εμπορική συμφωνία, αλλά ουδέποτε ειπώθηκε πως θα αγωνιστεί στην Πάφο. Ούτε είπε ο Ροναλντίνιο πως θα αγωνιστεί χωρίς να κάνει προπόνηση. Όταν κάποιος παίζει ποδόσφαιρο χωρίς προπόνηση, τότε τραυματίζεται. Επίσης, πρόπερσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό του Ολυμπιακού είχε κάνει μία κρούση για να τον πάρει στην ομάδα του»,