«Όχι» σε 300 χιλιάδες του ΑΠΟΕΛ και βάζει υπογραφή

Ένα βήμα πριν την ένταξη του στην Ζάμαλεκ Αιγύπτου είναι ο Χαμντί Ναγκέζ. Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ που απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» αξιολόγησαν θετικά την περίπτωση του και επιχείρησαν να τον φέρουν στον «Αρχάγγελο» οδεύει προς την πρωταθλήτρια Αιγύπτου σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kapitalis.com της Τυνησίας που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/12).
 
 
Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή Σελόν Χαμμάμι, ο οποίος τονίζει ότι ο πελάτης του είναι κοντά σε υπογραφή με την ομάδα της Αιγύπτου, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.
 
 
Σύμφωνα με τους Τυνήσιους τον Ναγκέζ διεκδίκησε έντονα ο ΑΠΟΕΛ προσφέροντας περίπου 300 χιλιάδες ευρώ για να ντύσει στα «γαλαζοκίτρινα» τον ποδοσφαιριστή, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του διεθνή μπακ.
 
Με βάση τις εξελίξεις που προδιαθέτουν οι Τυνήσιοι το «φλερτ» Ναγκέζ και Ζάμαλεκ θα καταλήξει σε «γάμο», άρα στον ΑΠΟΕΛ ήδη αξιολογούν άλλα ονόματα δεξιών μπακ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.