BINTEO: Στο «μάτι του κυκλώνα» και πάλι ο Μασιάς – Του… επιτέθηκαν από την ΑΕΚ

Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Δημήτρης Μασιάς βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» για τις διαιτητικές του αποφάσεις.
 
Ο Κύπριος διαιτητής που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ, δέχεται εκ νέου επίθεση. Αυτή τη φορά για τον αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» και το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ερμή.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν μπόλικες φορές στο πρώτο ημίχρονο για τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ερμή. Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας εκνευρίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις και φάνηκε να διαμαρτύρεται έντονα τόσο στο διαιτητή της αναμέτρησης όσο και στο τέταρτο Αβραάμ Τσούκκα, αλλά και στο βοηθό που ήταν στη γραμμή κοντά στους πάγκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο τέρματα υπήρξαν φωνές από τις ομάδες που δέχθηκαν τα γκολ.
Στο 44’ ο Ακοράν έφυγε από θέση οφσάιντ στην αντεπίθεση και πέτυχε το 1-0 (στο 1:21 του βίντεο), ενώ στο 65’ ο Ιμερέκοφ φάνηκε να σπρώχνει τον Αντωνιάδη στη διεκδίκηση της μπάλας (στο 3:00 του βίντεο).
 
Στο 10' σωστά υποδείχθηκε πέναλτι για λογαριασμό της ΑΕΚ. Γενικά, πάντως, ο Δημήτρης Μασιάς και οι βοηθοί του, Δώρος Τούρος (ο οποίος κάλυπτε την πλευρά που επιτεύχθηκαν τα δύο τέρματα) και Χρίστος Χρίστου είχαν χάσει τον έλεγχο του αγώνα και τα νεύρα που υπήρχαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων τους επηρέασαν και αυτούς.

Μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού τιμ και άλλοι άνθρωποι της ΑΕΚ περικύκλωσαν τον Δημήτρη Μασιά και διαμαρτυρήθηκαν έντονα.