Έστειλε την ευκαιρία στα… περιστέρια η ΑΕΛ (vid)

ΑΕΛ και Δόξα έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο Μακάρειο στάδιο σε αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Η ΑΕΛ έμεινε στο ίδιο σκορ για δεύτερη σερί αγωνιστική, καθώς χωρίς τέρματα έληξε και ο επεισοδιακός αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η Δόξα μένει για τρίτο σερί παιχνίδι άνευ ήττα (σ.σ. προηγήθηκαν δύο νίκες).

Με την ισοπαλία αυτή, η ΑΕΛ έφθασε τους 28 βαθμούς και παραμένει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με την Δόξα να βρίσκεται με 23 βαθμούς ένα σκαλοπάτι πιο κάτω.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο διεκδικητικοί στο πρώτο ημίχρονο, με κύριο εκφραστή των απειλητικών επιθέσεων της τον Σαντίκ, ο οποίος όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και έφτιαξε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γκρεμσλ όμως πότε η αστοχία των παικτών της και πότε η ετοιμότητα του τερματοφύλακα της Δόξας δεν επέτρεψαν στην ΑΕΛ να πετύχει κάποιο τέρμα.

Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΛ ήρθε στο 78’ όταν η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα για χέρι του Πουτζιουρή εντός της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεάντρο Σίλβα ο οποίος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας τεράστια ευκαιρία.


 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Σκόρερ:
-
Κίτρινες: Πίκολι (3η), Μπα, Γουίλσον
Συνθέσεις:

Δόξα (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Σισοκό (70΄ Ενινφούλ), Ρεδόντο, Παπαφώτης,(63΄Λουίς Κάρλος), Πίκολι, (25΄Μπα) Γουίλσον, Λεάντρο Πίντο, Ασαμόα, Ζατλ, Σαντίκ, Πουτζιουρής

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Τεξέιρα, Σίλβα, Φιντέλις, Αρουαμπαρένα, Αιρόσα, Σάσι, Μιτρέα, Αλνταίρ (75΄ Αβραάμ), Γουίλερ, Σοάρες