«Αυτή η εικόνα επιβεβαιώνει τους γελοίους θεατρινισμούς»

Ανακοίνωση σχετικά με το ντέρμπι ντροπής στο Τσίρειο Στάδιο, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι παραθέτουν μία φωτογραφία ως αποδεικτικό των όσων διαδραματίστηκαν.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:
Η προσπάθεια όλων για να κατεβάσουν τον Θρύλο από την κορυφή έχει γίνει πιο έντονη τον τελευταίο καιρό. Ο φθόνος και η ζήλια όλων των αλλοθρήσκων για τα τρόπαια και τα κατορθώματα του πιο ιστορικού Σωματείου εντός και εκτός συνόρων της Κύπρου έχει ξεπεράσει και το ακρότατο σημείο.
Πιο πάνω προβάλουμε μια εικόνα που κανένα ΜΜΕ δεν έχει προβάλει και ούτε πρόκειται να το πράξει. Μια εικόνα που επιβεβαιώνει όσα είπαμε. Επιβεβαιώνει τους γελοίους θεατρινισμούς και τη καλοστημένηπλεκτάνη που προετοίμαζαν εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να κλείσει τα αυτιά σε όσους προσπαθούν με την προπαγάνδα τους να βλάψουν την ομάδα μας. Ακόμη περισσότερο όμως πρέπει να περιορίσουμε τους δούρειους ίππους που έχουν μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση αλλότριων, κομματικών συμφερόντων.
 
Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα σταθούμε ασπίδα στον ΑΠΟΕΛ μας. Οι προκλήσεις που θα δεχτούμε θα είναι ουκ ολίγες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, να στρέψει το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε εναντίον του ίδιου του εαυτού μας.Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με ένα ενωμένο ΑΠΟΕΛ. Και δεν θα ξαναδώσουμε σε κανένα το δικαίωμα να κτυπά παράγοντες και ποδοσφαιριστές μας και να μένουμε αμέτοχοι.
 
ΘΡΥΛΕ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΥ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι,
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ