Γερμανικό σενάριο για ΑΠΟΕΛ και Ντόνις Άβντιγιαϊ

Μεταξύ των πιθανών προορισμών του Γερμανού επιθετικού, Ντόνις Άβντιγιαϊ φέρουν τον ΑΠΟΕΛ γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο 21χρονος επιθετικός της Σάλκε που είχε βρεθεί και το περασμένο καλοκαίρι στο ρεπορτάζ των «γαλαζοκιτρίνων» θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά καθώς δεν μέτρησε καμία συμμετοχή στο πρώτο μισό της περιόδου στην Μπουντεσλίγκα.
 
 
Όπως αναφέρει δημοσίευμα τηςfussball.news προτεραιότητα του ατζέντη του Άβντιγιαϊ είναι να βρεθεί σύλλογος με ψηλό αγωνιστικό επίπεδο που θα δώσει την ευκαιρία στον ύψους 1,72μ. ποδοσφαιριστή ν’ αγωνιστεί. Τονίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι για τον πελάτη του ενδιαφέρθηκαν ο ΑΠΟΕΛ, ομάδες της Τουρκίας και της Τσεχίας και το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για μετακίνηση του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
 
Ο Άβντιγιαϊ αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πολύ πιθανόν να έχει προταθεί εκ νέου στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς ωστόσο να προκύψει, μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε εξέλιξη. Σημειώνουμε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν καπαρωμένο τον Βραζιλιάνο φορ, Ντελατόρε, όμως, αξιολογούν και άλλα ονόματα επιθετικών.