«Οι παίκτες δεν θα ανεχθούν ξανά μάχες αλητών σε ποδοσφαιρικό αγώνα»

Την έντονη δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών από τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο στάδιο εκφράζει ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών που δηλώνει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί ξανά μάχες αλητών και οπαδικές βεντέτες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ

«Ο ΠΑ.Σ.Π θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στο Τσίρειο στάδιο. Για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες πολεμικού σκηνικού σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Για ακόμα μια φορά, παρατηρούμε την εκατέρωθεν ανταλλαγή κατηγοριών. Την εκατέρωθεν αποποίηση ευθυνών. Ουδείς ευθύνεται, όλοι ενήργησαν άριστα.

Οι ποδοσφαιριστές προειδοποιούν. Δεν θα ανεχτούν ξανά μάχες αλητών σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές ουδόλως ενδιαφέρονται για τις οπαδικές βεντέτες και ούτε πρόκειται να ριψοκινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα για οπαδούς με μάσκες.

Αγαπητή πολιτεία, παρακαλούμε όπως συνειδητοποιήσετε επιτέλους το μέγεθος του προβλήματος. Παρακαλούμε όπως αντιληφθείτε ότι αν δεν ληφθούν αμέσως δραστικά μέτρα, πλησιάζει η μέρα που το ποδόσφαιρο μας θα θρηνήσει θύματα».