Σκέμπρι: «Κρίμα που η Ομόνοια περνάει αυτές τις στιγμές»

Στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο Αντρέ Σκέμπρι.
 
Ο Μαλτέζος επιθετικός του Απόλλωνα μίλησε για τον αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του, αναφερόμενος και στην κατάσταση που επικρατεί στους πράσινους.
 
Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Σήμερα ο Απόλλωνας δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».¨
 
Για το γεγονός ότι τέθηκε αντίπαλος της Ομόνοιας, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν: «Δεν ήταν εύκολο έχοντας αγωνιστεί τέσσερα χρόνια με την Ομόνοια να παίζω εναντίον της. Είναι κρίμα που η Ομόνοια περνάει αυτές τις στιγμές, δεν αξίζει σε μία ομάδα όπως είναι η Ομόνοια να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προχωράμε μπροστά και τώρα πρέπει να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι».
 
Αν ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός όσο τα προηγούμενα παιχνίδια: «Σίγουρα δεν ήταν ο Απόλλωνας που δείξαμε πριν μία και δύο βδομάδες. Πρέπει να βελτιώσουμε τον εαυτό μας».
 
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο παιχνίδι φέραμε ισοπαλία και είδαμε πως τακτικά είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα. Ελπίζω να παίξουμε καλά για συνεχίσουμε την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος».