Ανακοινώνει προπονητή η Ομόνοια - Μάχη Γερμανών

Η αυριανή μέρα θα φέρει εξελίξεις στις διεργασίες της διοίκησης της Ομόνοιας για πρόσληψη νέου προπονητή. Τις τελευταίες ώρες η τριμελής επιτροπή που συστάθηκε από το συμβούλιο του τριφυλλιού έχει «τρέξει» τις επαφές με υποψήφιους στόχους και υπάρχει η αισιοδοξία ότι στην απογευματινή συνεδρία θα είναι σε θέση να πάρει οριστική απόφαση για τον διάδοχο του Πάμπου Χριστοδούλου.
 
 
Η πρόθεση των διοικούντων για πρόσληψη Γερμανού προπονητή είναι δεδομένη και γι’ αυτό στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται αρκετά ονόματα Γερμανών. Οι Ντάνιελ Στέντελ, (δούλεψε σε όλη του την καριέρα στο Αννόβερο τόσο ως προπονητής στις ομάδες νέων όσο και στην πρώτη ομάδα για σχεδόν δύο σεζόν 2015/16, 2016/17 και απολύθηκε τον περασμένο Μάρτη), Γιάν Κέλερ (εργάστηκε σε Σάλκε και Ούνιον Βερολίνου) και Γιόζεφ Tσίμπαουερ (με θητεία σε Σεν Γκάλεν και Αμβούργο) εξετάζονται από την Ομόνοια, ενώ πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι στην «κούρσα» μπήκε και νέα περίπτωση Γερμανού προπονητή, του Πέτερ Χιμπάλα (δούλεψε σε oμάδες ακαδημιών των Ράμπλερς, Ντόρτμουντ, Αλεμάνια, Σάλτσμπουργκ, Στουρμ Γκρατς, και Λεβερκούζεν και ενώ φέτος δούλεψε ως πρώτος προπονητής στην Ναϊμέγκεν).
 
Δεν αποκλείεται να προκύψουν ανατροπές καθώς το σκηνικό είναι ρευστό και ανά πάσα στιγμή διαφοροποιείται, εντούτοις η οι «πράσινοι» έχουν κατεύθυνση στη γερμανική αγορά.