Δώνης: «Σήμερα ήταν χειρότερα από το 2014»

Τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχτηκαν στο Τσίρειο στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ σχολίασε με καυστικό τρόπο ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης. Ο Ελλαδίτης προπονητής χαρακτήρισε μάλιστα τα  επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τσίρειο χειρότερα με αυτά που έγιναν το Μάη του 2014 στον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που διακόπηκε εξαιτίας τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Κακά από κροτίδα που έπεσε από την κερκίδα της ΑΕΛ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Παιδιά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Το θέμα δεν είναι αν έχω ζήσει παρόμοια ή χειρότερα σκηνικά, αλλά πώς θα σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν έχει σημασία πως το έχουμε ζήσει. Στο τέλος κάποιος θα σκοτωθεί, αυτό είναι δεδομένο, και μετά θα λέμε κρίμα ο άνθρωπος. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν πολύ χειρότερο απ ό,τι είχε γίνει το 2014.
 
Πρόκειται για μια αθλιότητα που δεν εχω ξαναζήσει -ούτε καν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο θήτευσα για πολλά χρόνια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να πέφτουν και από τις δύο πλευρές 100 κροτίδες, τέτοιες πέτρες, να τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες... Εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει, περαστικός είμαι... Βλέπω περίεργα πράγματα σε αυτό το γήπεδο, σε όλα τα γήπεδα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και αυτό είναι θέμα νομοθεσίας», σχολίασε ο Ελλαδίτης προπονητής.