Μπαλταζάρ: «Οι παίκτες μου έκαναν μπάνιο και ξαφνικά μας είπαν παίζουμε»

Απογοητευμένος με τα τραγικά συμβάντα που διαδραματίστηκαν στο Τσίρειο δήλωσε προπονητής της ΑΕΛ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προτίμησε αρχικά να μιλήσει μόνο για τα πρώτα 39' του αγώνα (πριν την πρώτη διακοπή), ενώ ακολούθως δήλωσε ότι δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

"Mε όλο το σεβασμό θα μιλήσω για τα 39 λεπτά. Για αυτά τα 39 λεπτά που παίχτηκε κανονικό παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα, πιέσαμε τον ΑΠΟΕΛ και τον αναγκάσαμε σε λάθη. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να σκοράρουμε καθώς ο ΑΠΟΕΛ είχε 5 αμυντικούς. Είναι δύσκολο να τους διαπεράσουμε. Έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι και αυτό κάναμε χωρίς να έχουμε ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι σε αυτά τα 39 λεπτά.

Mετά με το τι έγινε όλα άλλαξαν. Άλλαξε η συγκέντρωση, τα κίνητρα και με σεβασμό προς όλους δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο. Ξέρετε πως δεν μου αρέσει να κρύβομαι και αυτό που ξέρω είναι πως το παιχνίδι παίχτηκε μόνο για 39’ λεπτά. Θέλαμε τη νίκη μετά από όσα έγιναν στο κύπελλο. Τελειώνοντας είμαι πολύ ανήσυχος για το νεαρό που κτύπησε. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και μαζί με την οικογένεια του».

Για το πως οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν όταν άρχισε ξανά ο αγώνας: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Οι παίκτες μου έκαναν μπάνιο και μετά την διακοπή και ξαφνικά έπρεπε να συνεχίσουν τον αγώνα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτό και δεν θα σχολιάσω όσα έγιναν μετά».