«Φάγαμε ξύλο από σεκιουριτάδες, εγώ είμαι περαστικός…»

Σε δύο επίπεδα κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το πέρας της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ (0-0). Το πρώτο κομμάτι των τοποθετήσεών του αφορούσαν το αγωνιστικό σκέλος: 

«Θα ξεκινήσω από το ποδόσφαιρο, μολονότι βιάζεται αυτή τη στιγμή και θα πω απλώς ότι όσο παίχθηκε αγώνας ήμασταν η καλύτερη ομάδα, χάσαμε πολύ καλές ευκαιρίες, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, δεν ήμασταν καλοί σε τελική πάσα και προσπάθεια, από την εικόνα του αγώνα είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα», ανέλυσε ο τεχνικός των πρωταθλητών, ο οποίος ακολούθως αναφέρθηκε στο εξωαγωνιστικό σκέλος.
 

«Πρόκειται για μια αθλιότητα που δεν εχω ξαναζήσει -ούτε καν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο θήτευσα για πολλά χρόνια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να πέφτουν και από τις δύο πλευρές 100 κροτίδες, τέτοιες πέτρες, να τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες... Εμένα δεν μ’ ενδιαφέρει, περαστικός είμαι... Βλέπω περίεργα πράγματα σε αυτό το γήπεδο, σε όλα τα γήπεδα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και αυτό είναι θέμα νομοθεσίας», σχολίασε ο Ελλαδίτης προπονητής.