Ντροπή! Θα πεθάνει κόσμος και εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, να συνεχίζεται ποδοσφαιρικός αγώνας μετά τα όσα τραγικά συμβάντα έλαβαν χώρα στο Τσίρειο στον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.
 
 
Να τραυματίζεται ball boy από κροτίδα, να γίνονται μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και αντί ο αγώνας να διακοπεί οριστικά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι ευθύνονται στην Κύπρο του 2018 (σε λίγες μέρες) παίζουμε ποδόσφαιρο.
 
 
Μετά, κύριοι, διερωτάστε γιατί μειώθηκε η προσέλευση του κόσμου στους αγωνιστικούς χώρους. Γιατί να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος στο γήπεδο και να κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα;
 
Η κάμερα της Cytavision συνέλαβε τον τέταρτο διαιτητή, Λουκά Σωτηρίου να λέει στον Δημήτρη Μασιά: «πάμε να φύγουμε». Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται, όμως, οι πασούλες για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και να κάνουν ζέσταμα αποτελούν προσβολή για το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Την ώρα που διεξαγόταν το δεύτερο ημίχρονο οπαδοί των δύο ομάδων συνέχιζαν τα επεισόδια στους δρόμους της Λεμεσού. Σήμερα αποχώρησαν από το γήπεδο για να αρχίσει ξανά ο αγώνας. Την επόμενη φορά θα είναι ξανά εκεί. Οι ίδιοι. Και αφού ο αγώνας δεν διακόπηκε για ν’ αναγκαστούν οι διοικήσεις των ομάδων να πάρουν «κεφάλια» και να τους διώξουν από τα γήπεδα, θα γίνουν πάλι τα ίδια.