Οι τρεις νέες υποψηφιότητες για τον πάγκο της Ομόνοιας

Από μηδενική βάση αρχίζει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου μετά το ναυάγιο στις επαφές με τον Ντιρκ Σούστερ.
 
Οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται, φυσικά, για την Τρίτη (12/12) καθώς προέχει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
 
 
Η επιτροπή που έχει εξουσιοδότηση από το συμβούλιο για να επιλέξει τον εκλεκτό έχει ξεχωρίσει μερικά ονόματα υποψήφιων προπονητών, χωρίς ωστόσο να έχει τρέξει τις διαδικασίες.
 
Από τις δεκάδες περιπτώσεις τεχνικών που προτάθηκαν έχουν αξιολογηθεί θετικά και βρίσκονται στην ατζέντα τρία ονόματα προπονητών.
 
Πρόκειται για τους Γερμανούς, Ντάνιελ Στέντελ, ο οποίος δούλεψε σε όλη του την καριέρα στο Αννόβερο τόσο ως προπονητής στις ομάδες νέων όσο και στην πρώτη ομάδα για σχεδόν δύο σεζόν (2015/16, 2016/17 απολύθηκε τον περασμένο Μάρτη και εκ τότε είναι άνεργος) και Γιάν Κέλερ που δούλεψε σε Σάλκε και Ούνιον Βερολίνου.
 
Στα υπόψη είναι επίσης ο Ισπανός, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ, τελευταίος σταθμός του οποίου ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Ομόνοια προτάθηκε και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Ιβάϊλο Πέτεφ, με τον Βούλγαρο να δηλώνει στο ραδιόφωνο του ACTIVE ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί στην Ομόνοια εφόσον του ζητηθεί.