Η προοπτική να φύγει ο Σιβού ακόμη και αν υπογράψει νέο συμβόλαιο

Ένα από τα καυτά θέματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της Ανόρθωσης όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας είναι το συμβόλαιο του Αμπντουλαχί Σιβού.
 
Το συμβόλαιο του Νιγηριανού ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και στην «Κυρία» επιδιώκουν να τον δεσμεύσουν και για τα επόμενα χρόνια. Με αυτό τον τρόπο ακόμη και να πάρει μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού, να επωφεληθεί η «Κυρία».
 
Απαντήσεις για τις συζητήσεις που γίνονται για την επέκταση του συμβολαίου του έδωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal».
 
Θα ήθελες να μείνεις στην Ανόρθωση: «Ναι φυσικά. Παίζω για την Ανόρθωση τώρα και είμαι χαρούμενος. Μιλάμε με το σύλλογο για ένα νέο συμβόλαιο και ελπίζω σύντομα να έχουμε κάτι να πούμε».

Έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου: «Φυσικά. Όποιος αγωνίζεται θα ήθελε να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο, σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, αλλά για την ώρα είμαι στην Ανόρθωση. Περιμένουμε, ίσως τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν ή αν θα υπογράψω με την Ανόρθωση νέο συμβόλαιο. Γιατί όχι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ακόμη και αν υπογράψεις συμβόλαιο με την Ανόρθωση, θα μπορέσεις να φύγεις αφήνοντας και κάποια χρήματα στον σύλλογο αν έρθει πρόταση: « Φυσικά, μιλάμε και γι’ αυτό με την ομάδα».