Ο μήνας που «καίει» το μέλλον του Πάμπου στην Ομόνοια

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα στην Ομόνοια με την συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του απόγευμα της Τρίτης (5/12) να καθορίζει τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Πάμπου Χριστοδούλου.
 
Ο τεχνικός των «πρασίνων» έθεσε από μόνος του, μετά το τέλος της ντροπιαστικής πεντάρας από την ΑΕΚ, θέμα αποχώρησης του για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν παρά το γεγονός πως η διοίκηση του τριφυλλιού εξήγγειλε πρόθεση στήριξης του προπονητή πριν ακριβώς ένα μήνα όταν είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση της μετά το ισόπαλο 2-2 με τον Άρη στο Τσίρειο για την 11η αγωνιστική στις 4 Νοεμβρίου.
 
 
Ακριβώς ένα μήνα μετά, το σκηνικό στο «Ηλίας Πούλλος» όχι μόνο δεν έχει διαφοροποιηθεί αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά στο οικοδόμημα της Ομόνοιας. Αγωνιστική κατρακύλα (ήττα 3-1 από τον ΑΠΟΕΛ, νίκη με την ψυχή στο στόμα επί της Δόξας 2-1 και συντριβή στην «Αρένα» από την ΑΕΚ με 5-0), κρούσματα απειθαρχίας με αποκλεισμό ποδοσφαιριστών (Κατελάρης, Κανού), και διαμάχες με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
 
Ο κατήφορος της Ομόνοιας μοιάζει να μην έχει τελειωμό και μάλλον ούτε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου μπορεί ν’ αποτελέσει γιατρειά. Οι παθογένειες στο ρόστερ είναι πολλές και μια σεζόν που ξεκίνησε με τεράστιες φιλοδοξίες δείχνει χαμένη από αρχές Δεκεμβρίου.
 
 
Η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή ακόμα και αν επιθυμεί να παραμείνει πιστή στην πρόθεση στήριξης του Πάμπου Χριστοδουλου, ενδεχομένως να βρει εμπόδιο τις προθέσεις του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος δείχνει ανήμπορος να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα, ενώ έχασε την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας οπαδών του τριφυλλιού.
 
Όλα τα πιο πάνω καθιστούν σοβαρό το ενδεχόμενο διαζυγίου μεταξύ Ομόνοιας και Πάμπου Χριστοδούλου, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται το απόγευμα της Τρίτης.