ΑΠΟΕΛ: «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο!» (pics)

Στην πρωτεύουσα της μητέρας του ποδοσφαίρου και στον κορυφαίο ποδοσφαιρικό ναό της χώρας (και όχι μόνο) ταξιδεύει για να παίξει τα ρέστα του στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ. Στο αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ στο νέο «Ουέμπλεϊ» οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν ακόμη μια υπέρβαση (θετικό αποτέλεσμα), η οποία σε συνδυασμό με την έκβαση της άλλης αναμέτρησης του ομίλου (Ρεάλ-Ντόρτμουντ) ενδέχεται να τους φέρει στην τρίτη θέση και στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πάμε συναισθανόμενοι πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας. Όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι ικανός, όπως μας έχει συνηθίσει, να εκπροσωπεί επάξια την ιστορία του σωματείου και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αυτό θα πάμε να κάνουμε και αυτή τη φορά. Προσγειωμένα μεν, αλλά θα τα δώσουμε όλα να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας και με τη βοήθεια του Θεού να καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο», δήλωσε ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης λίγο πριν την αναχώρηση της ναυλωμένης πτήσης της Cobalt.

Η αεροπορική εταιρεία εντάχθηκε πρόσφατα στους συνεργάτες του ΑΠΟΕΛ για την τρέχουσα περίοδο και στο αεροδρόμιο της Λάρνακας επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. Χάιλαϊτ αυτής αποτέλεσε το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στην ουρά του αεροσκάφους που θα μεταφέρει την ομάδα στο Λονδίνο.