Η ιστορία με τον Πάμπο πρέπει να τελειώσει μια και καλή

Η σφαλιάρα από την ΑΕΚ στην «Αρένα» πληγώνει κάθε οπαδό της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν πέντε γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος μετά το 2008 και συνεχίζουν να προβληματίζουν.
 
Η ανασταλτική λειτουργία του τριφυλλιού μοιάζει με παιδική χαρά και τα 23 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες το μαρτυρούν. Χύθηκε αρκετό μελάνι μέχρι στιγμής για τα τραγικά λάθη στον προγραμματισμό του καλοκαιριού και ουδείς, πλέον, δεν μπορεί να διαφωνήσει πως υπάρχουν τρανταχτές αδυναμίες στο ρόστερ.
 
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Ομόνοια στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέροντας πως θα έχει συνάντηση την Τρίτη (5/12) με τη διοίκηση των «πρασίνων».
 
 
Η ηγεσία του τριφυλλιού τόνισε πολλάκις δημόσια ότι παρά τα λάθη που έγιναν στηρίζει τον Πάμπο Χριστοδούλου και ότι προτίθεται να πορευτεί μαζί του αλλάζοντας την τακτική συνεχών αλλαγών στην τεχνική ηγεσία.
 
Το μπαλάκι πάει ξανά στα πόδια της διοίκησης Αντώνη Τζιωνή, η οποία καλείται ν’ αποφασίσει κατά πόσο θα μείνει πιστή στο πλάνο που εξήγγειλε ή αν θα τεθεί θέμα αποχώρησης Πάμπου Χριστοδούλου.
 
Το σημαντικό, μετά το ραντεβού της διοίκησης της Ομόνοιας με τον Πάμπο Χριστοδούλου, είναι να ξεκαθαρίσει μια και καλή το μέλλον του Κύπριου τεχνικού στο «Ηλίας Πούλλος», ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στη συνέχεια της χρονιάς.
 
Εφόσον οι δύο πλευρές αποφασίσουν να συνεχίσουν μαζί ουδέποτε ξανά δεν πρέπει να τεθεί ούτε από την Ομόνοια, αλλά ούτε και από τον Κύπριο τεχνικό θέμα αποχώρησης του.
 
Είναι έτοιμη η διοίκηση των «πρασίνων» και ο Πάμπος Χριστοδούλου να βιώσουν ανάλογες ντροπιαστικές βραδιές στο άμεσο μέλλον ή στην επόμενη στραβή θα βγει ξανά στην επιφάνεια θέμα τεχνικής ηγεσίας;