«Την είπε» στον Μπος λόγω ΑΠΟΕΛ!

Έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δίχως νίκη (0-2-4), άλλες τόσες αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα δίχως τρίποντο (0-2-4). Η Ντόρτμουντ ευρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και το σαββατιάτικο 4-4 απέναντι στη Σάλκε ήταν η κορωνίδα της κρίσης, καθώς αγωνιζόμενη εντός έδρας η ομάδα του Πέτερ Μπος «κατόρθωσε» μετά το 4-0 στο 25’ να δεχτεί τέσσερα γκολ στο τελευταίο ημίωρο από την αιώνια αντίπαλο!

Στην Ετήσια Συνέλευση των μελών της Μπορούσια ο Ολλανδός προπονητής και η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών έγιναν δεκτοί και με αποδοκιμασίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο εμπορικός διευθυντής (και ισχυρός άνδρας του συλλόγου) Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε αποτάθηκε στον Μπος θέτοντάς του προ των ευθυνών του.

«Έχω τη σαφέστατη προσδοκία από σένα, Πέτερ Μπος, να θέσετε μαζί με την ομάδα σου τα πάντα υπό αξιολόγηση. Δεν πρέπει να υπάρξουν απαγορευτικές σκέψεις. Πρέπει το συντομότερο δυνατό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», δήλωσε αρχικά ο Βάτσκε κι ακολούθως επέκρινε τον απογοητευτικό αποκλεισμό της Ντόρτμουντ από το Τσάμπιονς Λιγκ: «Σε αυτόν τον όμιλο η συγκομιδή δύο βαθμών μέσα από ισάριθμες ισοπαλίες με τον ΑΠΟΕΛ, είναι απλά απαράδεκτη»!