ΑΠΟΕΛ: Οι κορυφαίες γελοιογραφίες για την εξάρα!

Ως το ωραιότερο δευτερεύον θέμα της ζωής μας το ποδόσφαιρο προσφέρεται για να ψυχαγωγεί και να διασκεδάζει. Το συγκεκριμένο νόημα έχουν συλλάβει εδώ και χρόνια στην Ισπανία και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία.

Το χθεσινό ξέσπασμα της Ρεάλ Μαδρίτης και η εξάρα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ έδωσαν στους Ισπανούς γελοιογράφους μπόλικες αφορμές για εμπνευσμένα σκίτσα, τα οποία φιλοξενούνται σήμερα στα Μ.Μ.Ε. της χώρας.

 


Όπως θα διαπιστώσετε το χιούμορ ξεκινά πάντα από τη διάθεση και την ικανότητα για αυτοσαρκασμό:

Στο πάνω μισό του σκίτσου αναφέρεται πως για όσους αντιπαθούν τον Ρονάλντο ο ΑΠΟΕΛ είναι το αξιόπιστο φάρμακο κάθε φορά που ο Πορτογάλος περνά μια κακή φάση. Στο κάτω μισό αναφέρεται πως στην πραγματικότητα το φάρμακο του CR7 είναι αυτή καθαυτή η διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. αφού σε αυτήν σκοράρει αδιάλειπτα)
 
Κάνω και άλλη σέντρα, την πετάω στην τουαλέτα! Και φτάνουμε τις 523 σέντρες που κατάπιε η τουαλέτα. (Σαφέστατη μπηχτή των Ισπανών για τον χθεσινό τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ)
 
Σταματήστε τους κυλίνδρους (της εκτύπωσης)! Σκόραρε ο Μπενζεμά!
 
Αφού δεν υπάρχει ο Σέρχιο Ράμος να σκοράρει από κόρνερ, θα σκοράρω εγώ (Στο μυαλό του Νάτσο, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία αρχηγού της Ρεάλ)
 
Προετοιμαστείτε φίλοι της Ρεάλ! Έρχονται παιχνίδια με αδιαπραγμάτευτη τη συμμετοχή του Μπενζεμά στην ενδεκάδα
 
Πώς βλέπουμε εμείς τον ΑΠΟΕΛ και πώς τον βλέπει η Ρεάλ (Την περίοδο 2015/16 η Ρεάλ είχαν φιλοδωρήσει την καταλανική Εσπανιόλ με εξάρες, εντός κι εκτός έδρας)
 

«Ο Θεός να μας λυπηθεί!!!», αναφωνεί ο Ισπανός William Hill μετά τα δύο γκολ του Μπενζεμά -προφανώς διότι είχε στείλει την απόδοση για κάτι τέτοιο στο... Θεό!