Η άποψη του Ζιντάν για τον ΑΠΟΕΛ

Στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί για την Ρεάλ στο πρωτάθλημα Ισπανίας αναλώθηκε η μεγαλύτερη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του τεχνικού της ομάδας της Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, ο τεχνικός των Μαδριλένων έδειξε πλήρη σεβασμό για τους γαλαζοκιτρίνους αναφέροντας ότι αξίζουν να βρίσκονται στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την κατάσταση της Ρεάλ: «Θέλουμε να έχουμε την ίδια αποφασιστικότητα που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αύριο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Μπενζεμά: «Ο Καρίμ είναι ο πρώτος που θέλει και γνωρίζει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα. Το παιχνίδι μας είναι μια χαρά, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αρχίσουμε να βάζουμε τέρματα».

Αν θα γίνουν μεταγραφές: «Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτόμαστε γι' αυτό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ παίζει καλά στην έδρα του και πρέπει να νικήσουμε αύριο».

Αν είναι άδικη η κριτική που γίνεται στην ομάδα: «Εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μας, είμαστε η Ρεάλ και ο κόσμος πάντα θέλει περισσότερο. Έχω μια ομάδα με πολλές επιλογές αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να περιμένουν την ευκαιρία τους».

Η άποψή του για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που της αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είδα τα παιχνίδια του αντιπάλου μου».