«Έδεσε» Φλοριάν και Τριτσκόφσκι μέχρι το 2020 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με τους Φλοριάν Τολμές και Ιβάν Τριτσκόφσκι μέχρι το 2020.

Ανανέωση της συνεργασίας με Ivan Trickovski και Florian Taulemesse Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τους Ivan Trickovski και Florian Taulemesse μέχρι τον Μάϊο του 2020.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Δηλώσεις Τριτσκόφσκι

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κύριο Καραπατάκη και όλο το ΔΣ, τον Xavi και τον Εύμαιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και το νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να δουλεύω με αυτό το εκπληκτικό επιτελείο, τεχνικό και ιατρικό και ασφαλώς τους συμπαίκτες μου που είναι μία οικογένεια και σίγουρα είναι και ένας καλός λόγος για να αποτελέσει εύκολη απόφαση αυτή της παραμονής στην ΑΕΚ. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με της ομάδας, να διεκδικήσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, αλλά και η καλή πορεία, η καλή παρουσία στην Ευρώπη, με τον μεγάλο στόχο πρόκρισης στους ομίλους. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας είμαι πολύ φιλόδοξος να τους πετύχω. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από την 1η μου μέρα στην ομάδα μέχρι και σήμερα για την υποστήριξη που έχω από τον κόσμο. Είμαι ευχαριστημένος που θα είμαι εδώ μέχρι το 2020 και θέλω να τους πω ότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Τους χρειαζόμαστε με ένα μεγάλο αριθμό γιατί χωρίς αυτούς είναι δύσκολο να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό είναι το μήνυμα μου, να μας στηρίζουν και να είναι ο 12ος παίκτης», δήλωσε ο Σκοπιανός επιθετικός.

 

 

Δηλώσεις Φλοριάν

"Από την πλευρά μουθα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Xavi, τον Εύμαιο, όλο το επιτελείο και όλους τους φιλάθλους. Πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση, κάνουμε πολύ καλή σεζόν και πολύ καλά πράγματα τόσο στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Συμφωνώ με τον Trickovski, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, όλα είναι καλά στην ΑΕΚ και θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας και της ιστορίας της. Νομίζω o Ivan τα είπε όλα για τον κόσμο. Σας χρειαζόμαστε, σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε ωραία πράγματα στην ΑΕΚ και χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας»