Για νίκη και πρόκριση μίλησε στη Marca ο Πέρεθ!

Πριν από την επίσκεψη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στην αντίστοιχη θέση είχαν βρεθεί οι Ρομπέρτο Λάγο και Χεσούς Ρουέδα, οι οποίοι είχαν τονίσει πως «ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι η Σταχτοπούτα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πριν από τη φιλοξενία της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΓΣΠ η Marca αποτάθηκε στον τρίτο Ισπανό που προστέθηκε στο μεσοδιάστημα στο δυναμικό των «γαλαζοκιτρίνων»: τον Ναουθέτ Πέρεθ. Ο γεννημένος στη Λας Πάλμας τερματοφύλακας ήταν άνεργος μετά το πέρας της συνεργασίας του με την Οσασούνα και έκανε προπονήσεις στη Λανθαρότε (ομάδα γ’ κατηγορίας), όταν του προέκυψε η προσφορά του ΑΠΟΕΛ.

«Πριν από τρεις εβδομάδες καθόμουν σπίτι μου…», σχολίασε στη Marca ο Πέρεθ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα γαλαζοκίτρινα στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ. «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα που φλέγεται από επιθυμία να διακριθεί και διαθέτει ένα πολύ καλό μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών», υπογραμμίζει ο 32χρονος, ο οποίος αύριο θα τεθεί αντιμέτωπος των Μπενζεμά και Ρονάλντο.

Αμφότεροι δεν διάγουν την καλύτερη περίοδό τους από πλευράς παραγωγικότητας, αλλά ο Ισπανός πορτιέρε δεν ξεγελιέται: «Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την περασμένη χρονιά, είναι όμως απλά ένα κακό φεγγάρι, οι δυο τους είναι ικανοί να καταστρέψουν κάθε ευρωπαϊκή ομάδα, άρα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση».