Ομόνοια: H «δέσμευση» για Χριστοδούλου και οι τρεις που έρχονται

Η Ομόνοια πλήρωσε γι’ άλλη μια φορά την κακή ανασταλτική της λειτουργία. Η ιστορία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ θα είχε γραφτεί διαφορετικά μεν αν οι «πράσινοι» ήταν εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, εντούτοις το παιχνίδι κρίθηκε από την ανεπάρκεια-αδυναμία της Ομόνοιας ανασταλτικά.
 
Στα πρώτα δύο γκολ των «γαλαζοκιτρίνων» οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έκαναν… πάρτι εντός και εκτός περιοχής της Ομόνοιας εκθέτοντας τόσο τον Πάμπο Χριστοδούλου όσο και τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.
 
Ο Κύπριος τεχνικός απέτυχε σε αυτό που φημιζόταν σε όλη την προπονητική του καριέρα. Στην επιλογή ικανών αμυντικών και στη δημιουργία πανίσχυρης ανασταλτικής λειτουργίας. Το δείγμα 11 αγώνων είναι τεράστιο για να εξαχθεί το συμπέρασμα πως δεν υπάρχει βελτίωση σε αυτό τον τομέα.
 
Η ενίσχυση στη μεσοαμυντική γραμμή τον Ιανουάριο είναι δεδομένη. Τρεις ποδοσφαιριστές, ανασταλτικός μέσος, κεντρικός αμυντικός και τερματοφύλακας θα έρθουν στο «Ηλίας Πούλλος».
 
Χριστοδούλου μέχρι τον Παναγή
Η απόφαση του Πάμπου Χριστοδούλου να «τελειώσει» τον Πιτ Φελτχούιζεν είναι οριστική. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και πιθανότατα να μην τον δούμε ξανά αγωνιζόμενο με τη φανέλα των «πρασίνων».
 
Από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία εμπιστεύτηκε τον Ανδρέα Χριστοδούλου θα τον διατηρήσει στην εστία της ομάδας, έως ότου επιστρέψει στην δράση ο Κωνσταντίνος Παναγή.