Tα σχόλια στην Ελλάδα για τα πανό για Πολυτεχνείο και «17 Νοέμβρη»

Το πανό που σήκωσαν φίλοι του ΑΠΟΕΛ σχετικά με το πολυτεχνείο προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τον ελληνικό Τύπο.
 
Οι αθλητικές ιστοσελίδες σχολιάζουν την κίνηση των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Ομόνοιας για την οργάνωση «17 Νοέμβρη» και για την αλληλεγύη στον Ελληνικό λαό (μπορείτε να δείτε τα πανό  πατώντας ΕΔΩ).
 
Δείτε μερικά παραδείγματα:
 

Sdna: «’Ενα πανό που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη συζήτηση σήκωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια που έληξε με νίκη της ομάδας του Γιώργου Δώνη με 1-3.
Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «πορτοκαλί» σήκωσαν πανό στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ το οποίο έγραφε επί λέξει: «Πολυτεχνείο 1973-2017. 44 χρόνια ψέματα», αμφισβητώντας ανοιχτά την γνησιότητα των γεγονότων του Πολυτεχνείου».

 

Contra: «Πανό με αφορμή την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου ύψωσαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Οι "πορτοκαλί" στο μήνυμά τους έγραψαν: "17 Νοέμβρη, 44 χρόνια ψέμματα..." αμφισβητώντας έτσι ανοιχτά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973 που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.
Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ "συγκρούονται" ιδεολογικά και τη συγκεκριμένη ημέρα που συνέπεσε με το ντέρμπι επέλεξαν να το κάνουν μέσω πανό.
Από την πλευρά της η "Θύρα 9" σήκωσε μία σημαία που παρέπεμπε στο έμβλημα της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη", ένα κίτρινο αστέρι δηλαδή σε κόκκινο φόντο».

 


Gazzetta: «Στο ντέρμπι της Κύπρου κόντρα στην Ομόνοια, όπου το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 3-1, οι οπαδοί των νικητών φρόντισαν να προκαλέσουν με το πανό που σήκωσαν και το οποίο έγραφε: «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. 1973-2017. 44 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ». Το θετικό είναι ότι δεν ζούμε πια στην εποχή που νοσταλγεί η μερίδα οπαδών που σήκωσε αυτό το πανί κι έτσι ακόμη κι αυτοί έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα».

 

 

Sport-fm: «Προκλητικό πανό ανήρτησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ για το Πολυτεχνείο στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Μερίδα οπαδών της ομάδας με ακραίες πολιτικές θέσεις σήκωσαν πανό με το εξής μήνυμα:«Πολυτεχνείο 1973-2017, 44χρόνια ψέματα».