Δώνης: «Με μπερδεύουν οι παίκτες μου!»

Στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του απέδωσε τη νίκη -παρά τη μέτρια απόδοση- επί της Ομόνοιας ο Γιώργος Δώνης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός υπογράμμισε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο απ' όλες τις απόψεις, ολοκλήρωσε όμως τις δηλώσεις του με μια άκρως ιδιαίτερη έκκληση προς τους παίκτες του.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όταν έχεις μέτρια απόδοση σε ένα ντέρμπι να καταφέρνει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Σαν εικόνα στα  πρώτα 30 λεπτά είχαμε πάρα πολύ την μπάλα, αλλά χωρίς μεγάλη δημιουργία και χωρίς ιδιαίτερες απειλές, χωρίς γκολ και φάσεις.

Στο β’ ημίχρονο η Ομόνοια μπήκε πολύ καλύτερα από εμάς, ήταν πιο απειλητική. Σε καθοριστικά σημεία όμως και σε κρίσιμες στιγμές φάνηκε η ποιότητα των παικτών μου, η οποία μας οδήγησε στα δυο γκολ μπροστά και στη νίκη.

Αυτό που βλέπω από την ομάδα μου είναι πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και παίρνουμε μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο. Αυτό που πρέπει να σταματήσουν οι παίκτες μου είναι να με μπερδεύουν με την εικόνα που βγάζουν στις προπονήσεις και στα παιχνίδια
», τόνισε ο Δώνης.