Ο 39χρονος Φερναντές παίζει ανελλιπώς σε ομάδα που διευθύνει ο Ασίς

Ο 39χρονος (21/04/1978) Ρικάρντο Φερναντές συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, γνωστός από το πέρασμά του από το κυπριακό ποδόσφαιρο (έπαιξε σε ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ και Δόξα) αγωνίζεται στην Φελγκούειρας.

Στην περίπτωση του αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o μάνατζερ που έφερε στην Κύπρο τους δύο ποδοσφαιριστές, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», ο οποίος ανάφερε: «Ο Ρικάρντο Φερνάντες αγωνίζεται στην πορτογαλική Felgueiras, ομάδα η οποία ανήκει στον Νούνο Ασίς».

 

 

Κατ’ ακρίβεια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έχει αναλάβει ως διευθυντής της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην Série B της Πορτογαλίας.

Ισοβαθμεί - μετρώντας πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα - στη δεύτερη θέση μαζί με τις Cesarense και Sporting Espinho με 18 βαθμούς, ενώ βρίσκεται τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Cinfães.

Ο Ρικάρντο Φερναντές αγωνίστηκε  βασικός στα πλείστα από τα εννέα μέχρις στιγμής παιχνίδια, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα (με πέναλτι) στην πρεμιέρα, ενώ δέχθηκε τρεις κίτρινες κάρτες.