Paparazzo: Ο Πογιατζής κέρναγε καφέ τον Πάμπο και η Ομόνοια τον κατάγγελλε

Ξυπνάει που λέτε το πρωί ο paparazzo και με το μάτι μισόκλειστο πήρε το αμάξι με προορισμό τη δουλειά.
 
Έναν καφέ και γρήγορα ρε παιδιά, γιατί ο paparazzo δεν λειτουργεί χωρίς καφεΐνη. Κάνει λοιπόν στάση σε καφετέρια του Παρισσινού, μη λέμε ονόματα και μας «συλλάβουν» τ’ αφεντικά για δωρεάν διαφήμιση, και με την άκρη του νυσταγμένου ματιού ενώ παράγγελλε το παγωμένο φρέντο βλέπει στο βάθος τον προπονητή της Ομόνοιας, Πάμπο Χριστοδούλου με τον γνωστό αθλητικογράφο Ανδρέα Πογιατζή να τα λένε.
 
 
Ο paparazzo παίρνει διακριτικά το καφεδάκι του και αποχωρεί. Αφού πέρασαν δύο ώρες ο paparazzo ήθελε και δεύτερο καφέ. Βλέπετε ξενύχτησε βλέποντας αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και η μέρα στη δουλειά δεν έβγαινε. Επιστρέφει με τα πόδια στην εν λόγω καφετέρια. Το τραπεζάκι στο βάθος παρέμενε κατειλημμένο από τους Πάμπο και Ανδρέα.
 
 
«Θα έχουν πολλά να πουν», σκέφτηκε ο paparazzo, ο οποίος δεν παραξενεύτηκε αφού στο παρελθόν «συνέλαβε» ξανά τους δύο άνδρες να πίνουν το καφεδάκι τους.
 
Έλα, όμως, που όταν επέστρεψε στο γραφείο έμεινε με το στόμα ανοικτό.
 
«Η Ομόνοια καταγγέλλει τον Ανδρέα Πογιατζή για υποτιμητικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας», διαβάζει στο διαδίκτυο και μένει έκπληκτος.
 
Την ώρα, δηλαδή, που ο προπονητής της Ομόνοιας έπινε καφέ με τον Ανδρέα Πογιατζή η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση ενάντια στον παρουσιαστή του ΡΙΚ. Δεν πάμε καλά σε αυτό τον τόπο.