Τρομερό φινάλε με ανατροπές και φωνές

Τη δεύτερη του νίκη - πρώτη εντός έδρας - πανηγύρισε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κερδίζοντας τον Ερμή με 2-1 σε ένα αγώνα με δραματικό φινάλε.

Ο Ολυμπιακός έφθασε τους 10 βαθμούς όσους έχουν και ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ που ισοβαθμούν στην έκτη θέση. Από την άλλη ο Ερμής παρέμεινε στους έξι βαθμούς και την ενδέκατη θέση.

Οι μαυροπράσινοι πήραν προβάδισμα στο 59’ με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Έλντερ Κάστρο που άφησε άναυδο τον Αραμπατζή για να γίνει το 1-0.


Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το 90’, οπότε και ο Τσούμου με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χίντι κάνοντας το 1-1.

Ο Ολυμπιακός όμως αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα, ο Μιγκελίτο έφυγε στην επίθεση με τον Ιμερέκοφ να τον ανατρέπει. Ο Γιάννης Αναστασίου απέβαλε τον ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αραδίππου, υποδεικνύοντας την άσπρη βούλα.  Οι του Ερμή διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαμαράς , ο οποίος ήταν εύστοχος και στο 90+5’ γράφτηκε το τελικό 2-1.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
59’ Κάστρο, 90+5’  πεν. Σαμαράς / 90’ Τσούμου
Κίτρινες: Σαμάρας, Χίντι, Σωτηρίου
Κόκκινες: Ιμερέκοφ (δεύτερη κίτρινη)
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός:
 Χίντι, Πολυκάρπου (36΄ Σεραφείμ), Πεχλιβάνης, Σωτηρίου, Τόρες, Κάστρο (57΄ Μενελάου), Παχίπης (90΄ Καπαρτής), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Μιγκελίτο
Ερμής: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Φρίμπονγκ (62΄ Γουίκς), Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Πατσέκο (68΄ Γεωργιάδης), Τσίνα, Ψάλτης (81΄ Ταραλίδης)