Οι ευθύνες Δώνη, η απόλυση και το επίπεδο του Κύπριου οπαδού

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα βρει το δρόμο του και στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου.
 
Ο Ελλαδίτης δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ήταν παρών όταν έγιναν οι τέσσερις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε δύο εκατομμύρια ευρώ. Καλοί παίκτες οι Σάλλαι και Ζαχίντ, πολύ καλοί, με εμπορική αξία αλλά υπήρχαν μεγαλύτερες ανάγκες ενίσχυσης.
 

Επιπλέον το πρόβλημα με τους τραυματισμούς παράγινε. Είναι ατυχία; Είναι κακή προετοιμασία επί Μπέιν το καλοκαίρι; Είναι ο περιβόητος Γιωργίτσας (γυμναστής Δώνη); Είναι η κακοδιαχείριση από τον προπονητή; Με πέντε τραυματισμούς στον ώμο η ατυχία, πάντως, είναι δεδομένη. Ούτε ομάδα μπάσκετ να ηταν.

Με τόσους τραυματισμούς ο Δώνης όφειλε να κρατήσει μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και να μην αφήσει από το 46' αβοήθητη την ομάδα ολοκληρώνοντας τις αλλαγές. Στο τέλος το πλήρωσε με τον Εμπεσίλιο να παίζει τραυματίας για είκοσι λεπτά. 
 
 
Ο Ελλαδίτης ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αλλάξει τα δεδομένα, το παράξενο όμως είναι ότι δεν δοκίμασε να κάνει. Σε αντίθεση με την πρώτη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ είναι πιστός στο 4-2-3-1. Και ας πασχίζει να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία.
 
Υ.Γ. Το να ζητούν οπαδοίτου ΑΠΟΕΛ απόλυση του Δώνη είναι τραγικό για το επίπεδο του Κύπριου φιλάθλου. Μάλλον ήταν οι ίδιοι που ήθελαν να φύγει ο Κρίστιανσεν και φέτος τον θέλουν πίσω. Ας τον δουν του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ.