ΑΠΟΕΛ: Προσθήκη τριών μηνών ο Πέρεθ και μεταγραφή Ιανουαρίου ο Βάτερμαν;

Στην Κύπρο αναμένεται, εντός της ημέρας, ο Ισπανός τερματοφύλακας Ναουθέτ Πέρεθ. Ο 32χρονος πορτιέρε με θητεία σε αρκετές ισπανικές ομάδες (Σαμπαντέλ, Μιράντες, Μαγιόρκα, Μάλαγα, Λας Πάλμας, Οσασούνα) συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Βάτερμαν, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» κάνουν χρήση του δικαιώματος αντικατάστασης τραυματία τερματοφύλακα με άνεργο, ούτως ώστε να πλαισιώσουν τον Γκουντίνιο στη θέση του «άσσου».
 
 
Ο ύψους 1.90μ. Ισπανός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής τόσο στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και του κυπριακού πρωταθλήματος, πλην της αναμέτρησης με τον Ερμή, η οποία ήταν ορισμένη πριν την απόκτηση του.
 
Ο Πέρεθ θα πάρει τη θέση του Βάτερμαν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Ολλανδού πορτιέρε. Εφόσον κριθεί έτοιμος (οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 2 έως 3 μηνών) τότε ο Βάτερμαν θα επανεγγραφεί στο ρόστερ και θα λογίζεται ως μία από τις τέσσερις μεταγραφές που έχει το δικαίωμα να κάνει η κάθε ομάδα τον Ιανουάριο.
 
Σε τέτοιο ενδεχόμενο η μεταγραφή Πέρεθ θα κάτσει στον «Αρχάγγελο» δύο με τρεις μήνες. Μόνο στην περίπτωση που ο Βάτερμαν δεν κριθεί έτοιμος για επιστροφή θ’ ανανεωθεί η παραμονή του Ισπανού.