Σωφρόνης: «Άδικο αν παίρναμε κάτι - Με πληγώνει πολύ»

Στην ανωτερότητα της Αταλάντα στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο "Μαπέι" που βρήκε νικήτρια την ιταλική ομάδα με 3-1. Ο Κύπριος προπονητής έβγαλε ξανά πικρία για την τιμωρία του από τους πάγκους στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Φάνηκε στο παιχνίδι ότι ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Έκανε ένα τέλειο παιχνίδι όπως και στο προχθεσινό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε. Αν παίρναμε κάτι θα ήταν άδικο από την Αταλάντα. Όταν ισοφαρίσαμε έπρεπε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε κάτι» είπε αρχικά.

Το έλεγες στα πηγαδάκια ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι και επιβεβαιώθηκες
«Όταν βλέπεις μια ομάδα με πολλές δυνατότητες ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρέπει να λες τα πράγματα όπως είναι. Είναι μια ομάδα με συνεχή ρυθμό, εναλλαγή θέσεων και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα»

Για τον κόσμο και το επόμενο παιχνίδι και πάλι με την Αταλάντα
«Ευχαριστούμε τον δικό μας κόσμο για την μάχη που έδωσε απέναντι σε ένα θερμό κοινό. Στο ΓΣΠ θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο καλοί, πιο απαιτητικοί και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα»

Για το γεγονός ότι χάνει από την δυναμικότητα της η Αταλάντα εκτός έδρας
«Όλες οι ομάδες στην έδρα τους είναι δυνατές, παίρνουν ψυχολογία από τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να είμαστε καλοί στην έδρα μας».

Για την τιμωρία του
«Στα τέσσερα παιχνίδια τιμωρημένος και τα δύο ντέρμπι είναι κρίμα. Ο Περικλής δεν προσλήφθηκε για προπονητής, ούτε εγώ μπορώ να κάνω τόσο καλά τη δουλειά του αναλυτή που κάνει. Με πληγώνει πολύ αλλά θα επιστρέψω και θα είμαστε και πάλι δυνατοί».