Ο Σκέμπρι εξήγησε γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλωνας μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε ο σκόρερ των «γαλάζιων» στο «Μαπέι» μετά την ήττα με 3-1 από την Αταλάντα.
 
Ο Αντρέ Σκέμπρι εξήγησε και γιατί δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε στο 59’ με το οποίο ο Απόλλωνας ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.
 
Αν ο Απόλλωνας δεν πίστεψε όσο έπρεπε για κέρδος ή ήταν θέμα ανωτερότητας της Αταλάντα: ''Κάναμε ότι μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε όμως ήταν ασφαλώς δύσκολο το παιχνίδι από την αρχή. Ισοφαρίσαμε όμως δεχθήκαμε απανωτά γκολ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Στο δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο θα παίξουμε καλύτερα και σίγουρα μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα''.
 
Αν πιστεύει στην πρόκριση:
«Πιστεύω ναι. Αν δεν πιστεύαμε θα μέναμε σπίτι μας. Έχουμε το παιχνίδι με την Αταλάντα στην έδρα μας και αν κερδίσουμε μπορούμε να προκριθούμε».
 
Γιατί δεν πανηγύρισε το γκολ
«Όπως ξέρετε αυτές οι μέρες για τη Μαλτα είναι δύσκολες μετά τη δολοφονία μιας δημοσιογράφου. Λόγω αυτής της κατάστασης δεν ήθελα να πανηγυρίζω το γκολ»
 
Ποια ήταν Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία

Η Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία μια διάσημη μπλόγκερ και σφοδρή επικρίτρια της κυβέρνησης, σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε μια έκρηξη που κατέστρεψε το όχημά της, μόλις είχε φύγει από το σπίτι της.

Η Μαλτέζα δημοσιογράφος ασκούσε έντονη κριτική στην κυβέρνηση της χώρας κατηγορώντας την για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εμπλοκή στο σκάνδαλο των Panama papers