Στο τραπέζι πρωτότυπη πρόταση για τους Κύπριους παίκτες

Η ΚΟΠ είχε πρόθεση να ζητήσει από τα σωματεία την υποχρεωτική χρησιμοποίηση δύο Κύπριων στην ενδεκάδα. Τα έξι μεγάλα σωματεία στην επιστολή που έστειλαν στην ΚΟΠ για κοινά αιτήματα είχαν ζητήσει όπως τερματιστεί η ποινή σε όσες ομάδες δεν χρησιμοποιούν δύο Κύπριους στην ενδεκάδα και οι δύο πλευρές ψάχνουν άλλη λύση.
 
 
Υπάρχει κοινή αντίληψη όπως η απόφαση που θα παρθεί να υπέρ του Κύπριου ποδοσφαιριστή. Η πρόταση της ΚΟΠ στα σωματεία σε σημερινή συνάντηση που έγινε στη Λεμεσό σε συνέχεια της συζήτησης στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (16/10) προνοεί ότι μέχρι τα μέσα της σεζόν ένας Κύπριος παίκτης πρέπει να έχει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην ομάδα που αγωνίζεται. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος στην επόμενη μεταγραφική περίοδο χωρίς η ομάδα του να έχει κανένα δικαίωμα.
 
Η πρόταση της ΚΟΠ αντιμετωπίστηκε καταρχήν θετικά από τα σωματεία και εξελίξεις επί του θέματος θα υπάρξουν αρχές Νοεμβρίου οπότε θα οριστεί Έκτακτη Συνέλευση της ΚΟΠ με θέμα συζήτησης τους Κύπριους παίκτες και τις ποινές για κεκλεισμένων των θυρών. 
 
Έως τότε θα ισχύει ο κανονισμός με βάση τον οποίο τιμωρείται ομάδα που δεν χρησιμοποιεί δύο Κύπριους στην ενδεκάδα. Στην Έκτακτη Συνέλευση θα τεθεί επί τάπητος και η πρόταση των ομάδων για διαφοροποίηση της ποινής κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό που προτάθηκε είναι όπως οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων, εκτός από αυτούς της κερκίδας που έχει τιμωρηθεί. 

Δειτε Επισης

Δημοσκόπηση REPORTER: Εκπέμπουν SOS για τα ναρκωτικά οι πολίτες
Δυο πρώην χρήστες ναρκωτικών, δυο μονόλογοι γροθιά στο στομάχι
Η… αντίθετη πορεία του Μάριου που διεκδικούσε θαύματα που δίνουν τα χασίσια
Oι αθλητές που μπλέχτηκαν με τα ναρκωτικά και τιμωρήθηκαν (vids+pics)
Όταν η φυλακή γίνεται η σωτηρία και όταν ο «εγκληματίας» νιώθει στήριξη
Τρεις πρώην χρήστες, τρεις ιστορίες και μια κοινή γραμμή προς τη σωτηρία
Η καθημερινότητα πρώην χρηστών ναρκωτικών στο σπίτι RETO
Ο δύσβατος δρόμος της Αγίας Σκέπης… η μόνη ελπίδα για το αύριο
Ο τιμοκατάλογος … θανάτου στην Κύπρο-Ποιο είναι το πιο ακριβό ναρκωτικό
Δείτε τις πιο… ευφάνταστες κρυψώνες διακινητών ναρκωτικών στην Κύπρο (pics)