Σωφρόνης: «Να το απολαύσουμε και γιατί όχι να νικήσουμε»

Να απολαύσουν το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Αταλάντα, την οποία έχρισε φαβορί, προέτρεψε τους παίκτες του ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού (19/10 22:05) αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Κύπριος προπονητής επεσήμανε ότι ο Απόλλωνας θα βάλει πίεση στους Ιταλούς με σκοπό να τους δημιουργήσει προβλήματα και γιατί όχι να μην πάρει και το τρίποντο της νίκης. 

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή

"Ήρθαμε στην Ιταλία για να παίξουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο με μια πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος τακτικά είναι πάρα πολύ καλός και θα βρούμε αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε.  

Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να αποφύγουμε τα λάθη στον αγωνιστικό χώρο. Να μπούμε στο παιχνίδι για να το απολαύσουμε να παίξουν οι παίκτες με ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ότι έρθει θα το δούμε και θα πούμε τα θετικά και τα αρνητικά του παιχνιδιού. 

Έχουμε παρακολουθήσει την Αταλάντα. Παίζει πολύ καλά με το 3-4-3. Κάθε ματς είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτόν τον όμιλο. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο Θα μας βάλει πίεση η Αταλάντα από την αρχή.

Πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά Είχα κάποιες σκέψεις για αυτό το παιχνίδι με τον Ρομπέρζ. Ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει πρέπει να ανταποκριθεί όπως όλοι οι παίκτες"

Από την πλευρά του ο Εστεμπάν Σακέτι τόνισε:

"Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα αν παίξουμε όπως απέναντι σε Λυών και Έβερτον”

Για το αν θέλει να αγωνιστεί στην Ιταλία:

“Θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία. Υποστηρίζω την Πάρμα, μου αρέσει η Αταλάντα"