Παίρνει τερματοφύλακα ο ΑΠΟΕΛ – Οι δύο υποψήφιοι

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση τερματοφύλακα.
 
Ο σοβαρός τραυματισμός του Βάτερμαν στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 μηνών αναγκάζει τους «γαλαζοκίτρινους» να βγουν στο παζάρι για ενίσχυση στη θέση του άσσου.
 
Με βάση τον κανονισμό επιτρέπεται η απόκτηση τερματοφύλακα μια φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων. Ο κανονισμός αναφέρει πως: "Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται".
 
 
Στον ΑΠΟΕΛ θα κάνουν χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος καθώς κρίνεται πως οι Γκουντίνιο και Παρασκευά χρειάζονται ενίσχυση για ν’ αντικατασταθεί επάξια ο Βάτερμαν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΑΠΟΕΛ έτρεξαν ήδη τις διαδικασίες και εντόπισαν δύο περιπτώσεις άνεργων τερματοφυλάκων με τους οποίους υπάρχουν επαφές.
 
 
Πρόκειται για τους Σεσίλιο Πέρεθ, 32χρονο Ισπανό τερματοφύλακα με θητεία στις Οσοσούνα, Σαμπαντέλ, Μιράντες, Μαγιόρκα, Μάλαγα και Λας Πάλμας και τον Βούλγαρο διεθνή Νικολάι Μιχαίλοφ. Ο 29χρονος Βούλγαρος την τελευταία τριετία ήταν στην Τουρκία για λογαριασμό της Μερσίν Γιουρντού, ενώ παλαιότερα έπαιξε στην Τβέντε.