ΑΠΟΕΛ: Δικαιούται άμεση μεταγραφή τερματοφύλακα

 
Πονεμένη ιστορία αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ η θέση του τερματοφύλακα στη φετινή σεζόν. Τη θέση πίσω από τον βασικό Βάτερμαν διεκδίκησαν πολλοί με τους γαλαζοκίτρινους να αποφασίζουν την τελευταία μέρα των μεταγραφών και αφού είχε προηγηθεί ο δανεισμός των Ράφαελ Ρόμο και Νεόφυτου Μιχαήλ, την αποδέσμευση του Πάρντο και την αντικατάσταση του με τον Γκουτίνιο.
 
 
Ο σοβαρός τραυματισμός του Βάτερμαν στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ (εξάρθρωση ωμοπλάτης) που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 μηνών αφήνει τον ΑΠΟΕΛ με τους Γκουτίνιο και Παρασκευά. Ο Μεξικανός ρίχθηκε στα βαθιά και καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά έως ότου επιστρέψει ο Βάτερμαν.
 
Πάντως, με βάσει τους κανονισμούς υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης άνεργου τερματοφύλακα οποιαδήποτε στιγμή εφόσον υπάρχει επιβεβαίωση για τραυματισμό πορτιέρε, αν κάποια ομάδα το επιθυμεί.
 
Αναλυτικά ο κανονισμός:
"Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται".