«Βούιξε ο κόσμος για το κότερο και κάνουν κριτική πεζοδρομίου στον Πετρίδη»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Όλα Μάλε" στο ραδιόφωνο του Super Sport FM, 104.0 ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκης Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής για τη σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας. 

Ο κ. Ιωαννίδης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πρόδρομο Πετρίδη και Φοίβο Ερωτοκρίτου και ζήτησε όπως σταματήσει η κριτική προς το πρόσωπο του προέδρου της εταιρείας. 

Αναλυτικά τι ανέφερε

«Βούιξε ο κόσμος ότι ο Πρόδρομος αγορασε σκάφος, μισό εκατομμύριο. Εν τω μεταξύ εκεί στον Κόννο βρήκε ένας φίλος μου τον Πρόδρομο μ’ ένα speed boat αξίας 70 χιλιάδων. Ε, αυτό το speed boat έγινε από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ κότερο μισού εκατομμυρίου, τι να πεις.
 
Οι Φοίβος Ερωτοκρίτου και Πρόδρομος Πετρίδης έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έφεραν επιτυχίες και εκατομμύρια στον ΑΠΟΕΛ και τους βγάζω το καπέλο. Και εγώ και άλλοι πρόεδροι προσφέραμε στον ΑΠΟΕΛ αλλά αυτοί οι δύο είναι κάτι το ξεχωριστό. Όλη αυτή η κριτική πεζοδρομίου που του γίνεται πρέπει να σταματήσει. Όταν παίρνει πέντε σερί πρωταθλήματα και τόσες επιτυχίες στην Ευρώπη, πρέπει να λες μόνο μπράβο.
Λένε ότι ο Πετρίδης πούλησε τον Ντε Βινσέντι και έβγαλε κομίσιον. Που το ξέρεις ρε κύριε και λες αυτά τα πράγματα; Όσα εκατομμύρια έσοδα και να είχε ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια αναλογίστηκε κανείς τα έξοδα; Το κούρεμα καταθέσεων; Ο ΑΠΟΕΛ είχε κούρεμα. Και επίσης κάνει επενδύσεις με τα γήπεδα των ακαδημιών και τον «Αρχάγγελο».