Πρώην παίκτης της Ανόρθωσης έδειρε πατέρα παίκτη του!

Σε ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο ενεπλάκη ο Νόρντιν Βόουτερ, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης το 2004 και ακολούθως του Παναθηναϊκού την διετία 2004-06.

Ο άλλοτε παίκτης του τριφυλλιού και της ομάδας της Αμμοχώστου, ο οποίος είναι νυν προπονητής της ομάδας U-16 του Άγιαξ είχε ένα θερμό περιστατικό με πατέρα ποδοσφαιριστή του, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τον μικρό χρόνο συμμετοχή του γιου του.

Όπως καταγγέλλει ο παθών, οι δύο άντρες αντάλλαξαν κάποια… γαλλικά, προτού ο Βόουτερ τον κολλήσει στο καπό του αυτοκινήτου του (το περιστατικό έγινε στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου του Αίαντα) και τον χτυπήσει.

Η αστυνομία, η οποία κλήθηκε επί τόπου, επιβεβαίωσε το θερμό περιστατικό, όχι όμως και την χειροδικία, η οποία δεν μπόρεσε να αποδειχθεί.

Ο Άγιαξ απαγόρευσε στον πατέρα την είσοδο στο προπονητικό του κέντρο, ενώ προχώρησε σε αυστηρότατες συστάσεις στον Βόουτερ, ο οποίος σε ανάλογο περιστατικό θα απομακρυνθεί από την οικογένεια του Αίαντα, στην οποία βρίσκεται ως προπονητής από το 2012.

 

Πηγή: www.sdna.gr