Το wi-fi στους διαιτητές «έκαψε» τον Ερμή

Οι ποινές του αθλητικού δικαστή στην Ομόνοια για τα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ μονολόγησαν το ενδιαφέρον από τις ποινές του αθλητικού δικαστή για τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.
 
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί οι ποινή που δέχθηκε ο Ερμής για την μη παροχή δυνατής και συνεχόμενης λήψης ασύρματου δικτύου (WI-FI) στα αποδυτήρια των διαιτητών στο παιχνίδι με τον Εθνικό. 
 
 
Αποτέλεσμα αυτού ήταν η μη έγκαιρη συμπλήρωση και επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα με αποτέλεσμα την καθυστέρηση παράδοσης του κατά 20 λεπτά παραβιάζοντας τον χρόνο παράδοσης του από την καθορισμένη ώρα. 
 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER τις συνθέσεις των δύο ομάδων στην Cytavision έδωσαν προφορικά οι Νίκος Παναγιώτου (Ερμής) και Τόμμης Κουής (Εθνικός). 
 
Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή
(β) για μη έγκαιρη συμπλήρωση και επιβεβαίωση του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα με αποτέλεσμα την καθυστέρηση παράδοσης του κατά 20 λεπτά παραβιάζοντας τον χρόνο παράδοσης του από την καθορισμένη ώρα (ενώ έπρεπε να παραδοθεί στις 17.00 παρεδόθη στις 17.20) κατά παράβαση των άρθρων 9-10 του Κεφ. IX της Προκήρυξης CYTA περιόδου 2017/2018
Απόφαση: Πρόστιμο.
 
(γ) γιατί δεν υπήρχε δυνατή και συνεχής λήψη ασύρματου δικτύου στην αίθουσα του διαιτητή κατά παράβαση του άρθρου 1.15 του Κεφ. VII της Προκήρυξης CYTA περιόδου 2017/2018
Απόφαση: Επίπληξη.