Γκάφα oλκής στα κατεχόμενα – Δεν έχει ΑΙDS ο Εμπουέ και στέλνει αγωγές

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Εμανουέλ Εμπουέ πέρασε από εξετάσεις μετά τις υπογραφές των συμβολαίων με ομάδα των κατεχομένων και βρέθηκε θετικός στον ιό HIV.

Ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και της Γαλατασαράϊ υπέγραψε συμβόλαιο με την Türk Ocağı Limasol και πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις με τα αποτελέσματα να δείχνουν ιό HIV.
Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Τεκίν Μπιριτζί, ο οποίος σημειώνει: «Βρήκαν μη φυσιολογικές οι εξετάσεις αίματος και πήραμε την απόφαση να τον στείλουμε στην Αγγλία για να έχουμε ιατρικές εξετάσεις εκεί. Είναι λάθος να λέμε ότι έχει τον ιό HIV. Τα τουρκικά Μέσα είναι λάθος. Το έκανα ξεκάθαρο εδώ και δύο ημέρες, ακόμη και αν είναι αλήθεια ότι δεν πρέπει να δημοσιεύεται με αυτό τον τρόπο».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα hurriyet – που επικαλείται δηλώσεις του Εμπουέ - θα κινήσει αγωγή προς την τ/κ ομάδα για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, αφού όπως αναφέρεται από τις εξετάσεις που πέρασε ο παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν προκύπτει ότι έχει το ιό HIV.

Συμπληρωματικά, τονίζεται ότι είναι δεδομένο ότι η μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα των κατεχομένων δεν θα πραγματοποιηθεί.