Ο άνεργος Ντε Βινσέντι, ο Ιανουάριος και ο Δώνης που τον έφερε στον ΑΠΟΕΛ

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται από σήμερα (3/10) ο Τόμας ντε Βινσέντι.
 
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τέθηκε εκτός ρόστερ της νεοσύστατης Αλ Σαμπάμπ Αλί Ντουμπάι (διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ) και πλέον καλείται να πάρει αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
 
Το περασμένο καλοκαίρι είχε εκφράσει έμμεσα ουκ ολίγες φορές πρόθεση επιστροφής στον ΑΠΟΕΛ με διάφορα μηνύματα σε προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε δεν πέρασε ποτέ την πύλη του «Αρχαγγέλου».
 
Τα δεδομένα είναι τώρα διαφορετικά καθώς από την στιγμή που τέθηκε εκτός πλάνων η λογική λέει ότι η ομάδα του θα δώσει τη συγκατάθεση της για παραχώρηση του με ελευθέρα μεταγραφή για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.
 
Εφόσον ο Ντε Βινσέντι επιλέξει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα και δεν πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα πρέπει να περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Τέτοια εποχή είχε έρθει στην Κύπρο το 2013 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με εντολή του Γιώργου Δώνη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι ξανά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε αν θα αναζωπυρωθεί το «γαλαζοκίτρινο» ενδιαφέρον για επιστροφή του Αργεντινού
που αγοράστηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον ΑΠΟΕΛ έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ (για το 60% των δικαιωμάτων του) και πωλήθηκε δύο χρόνια αργότερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.