Αποθέωση για τον 17χρονο Σιέλη – Διετές συμβόλαιο σε ομάδα της League 1

Προτού κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του ο Χρίστος Σιέλης, αδελφός του Βαλεντίνου ο οποίος αγωνίζεται στην Νότια Κορέα, παίρνει την ευκαιρία για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδες της League 1.

Συγκεκριμένα ο 17χρονος έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με την Σριούσμπερι Τάουν, ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία της League 1.

Ο Σιέλης κέρδισε τις εντυπώσεις στις νίκες της Σριούσμπερι στα φιλικά προετοιμασίας με τις Άστον Βίλαν και Γουλβς, αγώνες στους οπούς αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

«Ήρθε μαζί μας και τα πήγε καλά στην προετοιμασία (σ.σ. έγινε στην Πορτογαλία).  Πιστεύουμε ότι είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δεν θα του βάλουμε πίεση» ανάφερε ο προπονητής της ομάδας, Paul Horst.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι καλός χαρακτήρας και σίγουρα δεν είναι ντροπαλός. Είναι πολύ άνετος και εγκλιματίστηκε στην ομάδα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον γνώρισα: δεν τον είχα δει και άκουγα μία φωνή και δεν την αναγνώρισα. Γύρισα και είδα τον Χρήστο να οργανώνει τους υπόλοιπους και κυριολεκτικά πήρε την πρωτοβουλία στη συγκέντρωση.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σιέλης είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιβραβεύεται η σκληρή μου δουλειά. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Δεν είναι απολύτως τίποτα, απλά σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά τώρα και να αποδείξω ότι είμαι κάποιος που μπορεί να παίξει στην αρχική ενδεκάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου».