Αλεξάνδρου: «Ξέρουμε τι ακούγεται για τον αγώνα Κύπρου-Ελλάδας»

Με αποστομωτικό τρόπο απάντησε στη φημολογία για αδιαφορία της Εθνικής Κύπρου στον αγώνα με την Ελλάδα το προσεχές Σάββατο (7/10 21:45) στο ΓΣΠ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.
 
Ο διεθνής αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου χροηγού της Εθνικής, τόνισε ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και αναφέρθηκε στους αγώνες με Ελλάδα και Βέλγιο, με τους οποίους ολοκληρώνεται η περιπέτεια της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
Είναι ένας νέος προπονητής και υπάρχει προσπάθεια για να κτιστεί κάτι πολύ καλό. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και στις καλές εμφανίσεις και στις μέτριες με μοναδικό στόχο είτε αγωνιζόμαστε καλά είτε όχι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και πρέπει να δουλέψουμε για να παίρνουμε αποτελέσματα.
 
Για τους αγώνες με Ελλάδα και Βέλγιο
Βαθμολογικής σημασίας από πλευράς πρόκρισης σίγουρα δεν έχουμε, αλλά βαθμολογική σημασία έχουμε στο να μαζεύουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ειδικά τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε νέο φτιάξιμο. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην επόμενη διοργάνωση.  Αυτή τη στιγμή έχουμε το παιχνίδι με την Ελλάδα και ο μοναδικός στόχος μέσα στην Κύπρο πρέπει να είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και γι’ αυτό θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Μετά θα δούμε το παιχνίδι με το Βέλγιο.
 
Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Ελλάδα
Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί συναισθήματα σε εμάς που δεν προκαλούν άλλα παιχνίδια. Ξέρουμε τι ακούγεται και τι συζητιέται στην Κύπρο αυτές τις μέρες, αλλά εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και παίζουμε για τη δική μας ομάδα. Έχουμε γεννηθεί στην Κύπρο σαν Ελληνοκύπριοι, αλλά παίζουμε με το εθνόσημο της Κύπρου και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι και γι’ αυτό θα παλέψουμε.