ΑΠΟΕΛ και Δώνης ισοφάρισαν τον εφιάλτη του 2014

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει χωρίς γκολ στα τελευταία  τέσσερα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν σκόραραν στα παιχνίδια με Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» (3-0), Ανόρθωση στο ΓΣΠ 0-1, Άρη στο Τσίρειο (0-0) και Τότεναμ στο ΓΣΠ (0-3) στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta και τις δύο πρώτες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Τέτοιο «μπούκωμα» στις κάννες των επιθετικών του όπλων ο ΑΠΟΕΛ έχει να ζήσει τρία χρόνια. Τελευταία φορά που παρατηρήθηκε το αρνητικό αυτό φαινόμενο για τους πρωταθλητές ήταν την περίοδο 2014-15 και πάλι υπό τον Γιώργο Δώνη.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν τότε χωρίς γκολ σε αντίπαλη εστία για τέσσερις (!) αγώνες. Στα παιχνίδια με Μπαρσελόνα (1-0), Απόλλωνα (0-0), Δόξα (0-0) και Παρί (0-1).
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο στο ίδιο σημείο της σεζόν, και πάλι κόντρα σε δύο μεγαθήριο της Ευρώπης (τότε Μπαρσελόνα και Παρί, τώρα Ρεάλ και Τότεναμ), σε ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος (τότε ο Απόλλωνας, τώρα η Ανόρθωση) και μια θεωρητικά αδύναμη ομάδα (τότε η Δόξα τότε ο Άρης).
 
Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Αλκή για την 6η αγωνιστική και θέλει να βάλει τέλος στην αρνητική αυτή επίδοση, ώστε να επιστρέψει στις νίκες.