Ομόνοια: Δεν πληρώνει τα 400 ευρώ και τηρεί στάση αναμονής

«Βράζουν» στην Ομόνοια με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Αλκή με τα παράπονα των «πρασίνων» να εστιάζονται στο ακυρωθέν γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊρ στο 62’. 
 
Μια απόφαση τον βοηθό διαιτητή, Ξενοφώντος που έφερε αναστάτωση στο παιχνίδι, προκάλεσε ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω ρίψης αντικειμένων, ενώ ακολούθησαν οι οργισμένες δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή. 
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» είναι σε δυσμενή θέση, καθώς στο φύλλο αγώνος έχει καταγγελθεί επίθεση στη φυσούνα από δύο άτομα που ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας προς τον βοηθό και η ρίψη αντικειμένων στο γήπεδο. 
 
 
Από πλευράς «τριφυλλιού» δεν τοποθετούνται δημόσια και τηρούν στάση αναμονής, αφού δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα για όσα τους καταλογίζονται στο φύλλο αγώνος. Η οργή για τη διαιτησία είναι έκδηλη, εντούτοις από τη στιγμή που μίλησε ο Αντώνης Τζιωνής θεωρούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για νέες δημόσιες τοποθετήσεις. 
 
 
Η διοίκηση της Ομόνοιας αποφάσισε, μάλιστα, να μην καταγγείλει τη διαιτησία στα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ, θεωρώντας πως απλά θα πετάξουν στον… κάλαθο 400 ευρώ (τόσα κοστολογείται η καταγγελία της διαιτησίας) χωρίς αντίκρισμα. 
 
«Καίει» τον επόπτη
Το εγκληματικό λάθος του βοηθού διαιτητή δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER βαθμολογήθηκε με το αυστηρό 7,9.
 
Βαθμολογία απροβίβαστη για το νεαρό βοηθό διαιτητή που θα τον αφήσει εκτός διορισμών για τα επόμενα παιχνίδια.