Ίδια καταστάση τρία χρόνια μετά - Τι δήλωνε τότε ο Γιώργος Δώνης

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, διερωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που οι γαλαζοκίτρινοι δεν σκόραραν για δύο διαδοχικές χρονιές.

«Αν προσπαθήσω να σκεφτώ πόσο καιρό έχει να σκοράρουμε για δεύτερο σερί 90λεπτο…» κάτι που στριφογυρίζει στο μυαλό πολλών ΑΠΟΕΛιστών μετά την ήττα (1-0) από την Ανόρθωση και την ισοπαλία με τον Άρη (0-0). «Ήμασταν αναποτελεσματικοί και στο να τελειώσουμε φάσεις και στο να δώσουμε μια καλή τελική πάσα» ανάφερε ανάμεσα σε άλλα μετά το παιχνίδι στο Τσίρειο ο Έλληνας τεχνικός
 
 
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω ανακαλύπτουμε ότι την προηγούμενη φορά που ο ΑΠΟΕΛ είχε πάλι τέτοια αρνητική επίδοση ήταν και πάλι με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του.
 
Ήταν η περίοδος 2014-15 όταν η ομάδα της Λευκωσίας έφερε δύο διαδοχικές στείρες ισοπαλίες (0-0) με Δόξα (ΓΣΠ) και Απόλλωνα (Τσίρειο) στην 9η και 10η αγωνιστική αντίστοιχα.
 
Θυμίζουμε ότι πριν από τα παιχνίδια με Ανόρθωση και Άρη, ο ΑΠΟΕΛ είχε παίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των ομίλων, ενώ προσεχώς θα αντιμετωπίσουν την Τότεναμ.
 
 
Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και το 2014, μιας και οι γαλαζοκίτρινοι προτού αντιμετωπίσουν Δόξα και Απόλλωνα είχαν παίξει με την Παρί για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ακολουθούσε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Τότε, ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Δόξα είχε ζητήσει συγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας του και στον αγώνα με τον Απόλλωνα στάθηκε στο γκολ του Σέρινταν στο 28’ που ακυρώθηκε. «Φτάναμε πολλές φορές έξω από την αντίπαλη περιοχή, αλλά οι επιλογές δεν ήταν οι καλύτερες. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα και το είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια» είπε επίσης.